Vatisa

Sex helt naturliga sex tips

Naturliga sätt att vända erektil dysfunktion

Letar du efter naturliga sätt att kringgå eller hjälpa omvänd erektil dysfunktion? Hoppa kosttillskott och prova dessa tips för ett bättre sexliv och allmänna hälsa. Bättre humör och livskvalitet läggs bonusar. För fler sätt att förbättra ditt sexliv, se särskilt avsnitt "Skapa ett bättre sexliv."

  1. Börja gå. Bara 30 minuters promenader om dagen var kopplad med en 41% minskning av risken för erektil dysfunktion, enligt en Harvard studie, medan en separat studie rapporterade att måttlig motion kan hjälpa till att återställa sexuell förmåga hos överviktiga medelålders män med erektil dysfunktion.

  2. Ät rätt. Gå hausse på frukt, grönsaker, fullkorn och fisk, samtidigt tona ner rött och bearbetat kött och raffinerat spannmål, en kost som minskat risken för erektil dysfunktion i Massachusetts Male Aging Study. Ett annat tips: kroniska brister i vitamin B 12 - finns i musslor, lax, öring, nötkött, berikade spannmål och yoghurt - kan skada ryggmärgen, potentiellt kortslutning nerver som ansvarar för känsla samt vidarebefordra meddelanden till artärerna i penis. Multivitaminer och berikade livsmedel är de bästa spelen för dem som absorberar B12 dåligt, däribland många äldre vuxna och vem som helst med atrofisk gastrit, en sjukdom som kan drabba nästan en av tre personer i åldern 50 och äldre.

  3. Kontrollera din vaskulär hälsa Tecken på att sätta dig på vägen till dålig kärlhälsa inkluderar höga nivåer av blodtryck, blodsocker, LDL (dåliga). kolesterol och triglycerider, låga nivåer av HDL (bra) kolesterol, och en breddning midjan. Kontrollera med din läkare för att ta reda på om din kärlsystemet - och därmed ditt hjärta, hjärna och penis - är i gott skick eller behöver en tune-up genom livsstilsförändringar och vid behov mediciner.

  4. Mät upp en trim midja är ett bra försvar -. En man med en 42-tums midja är 50% mer benägna att ha erektil dysfunktion än en med en 32-tums midja.

  5. Banta. Tungan på vågen på en hälsosam vikt. Fetma ökar risken för kärlsjukdom och diabetes, två stora orsakerna till erektil dysfunktion. Och överflödigt fett manipulerar med flera hormoner som kan matas in i problem också. Behöver du fler skäl? Banta ner hjälper till med tips 3 och 4.

  6. Flytta en muskel. Egentligen flytta flera muskler i bäckenbotten, inklusive ischiocavernosus, vilket förbättrar styvheten vid erektion, och det bulbocavernosus, vilket hjälper till att hålla blodet från att lämna penis genom att trycka på en knapp ven. I en randomiserad, kontrollerad studie av 55 brittiska män, tre månader två gånger dagligen uppsättningar Kegel övningar som stärker dessa muskler i kombination med biofeedback samt råd om livsstilsförändringar - sluta röka, gå ner i vikt, begränsa alkohol - fungerat mycket bättre än bara råd om livsstilsförändringar. Under de kommande tre månaderna, kontrollgruppen övade också Kegels och upplevt liknande förbättringar i erektioner. Vid sex månader hade 40% av alla de ämnen som återfått normal erektil funktion och nästan 36% hade förbättrats.