Vatisa

Gå ner i vikt på arbetet

Gå ner i vikt kan vara svårt när man har en utmanande karriär. Tänk på många potentiella sabotörer: ha lite tid att träna, äta ute ofta för företagsevenemang, och inför den ständiga frestelsen av cookie fack.

Din vikt styrs av antalet kalorier du äter balanseras mot antalet kalorier som du använder. Gå ner i vikt, måste du använda mer kalorier än du äter. Det första steget? Håll ett livsmedel och träningsdagbok i ungefär två veckor. Spela in när, vad och hur mycket du äter under dagen, och även spela in när och hur länge du är fysiskt aktiv. Sedan, utvärdera den information du har samlat.

Vilka typer av situationer, tankar eller känslor utlöser du att äta eller inte äta, motion eller inte träna? Vill du mellanmål enligt deadline tryck? Vill du spara det mesta av ditt ätande för när du kommer hem från jobbet? Ska du gripa tag i en bit godis varje gång du passerar receptionist skrivbord?

När du har en klar uppfattning om ditt ätande och aktivitetsmönster, skräddarsy din viktminskning plan för att ta itu med dessa problemområden.

Följande strategier kan hjälpa dig att felsöka och anpassa din viktminskning plan för att hantera vanliga arbetsplats viktminskning vägspärrar.

Planera i förväg

Antalet kalorier du behöver äta varje dag och inte gå upp i vikt beror på din aktivitetsnivå, ålder och kön. För att gå ner i vikt, äta färre kalorier än du behöver och använder mer kalorier genom att öka din fysiska aktivitet. För att hjälpa dig att upptäcka hur många kalorier och mängden av hälsosamma livsmedel som du bör äta varje, gå till USDA: s Välj My Plate webbplats.

Din dagliga kalori bidrag bör komma från livsmedel som levererar de vitaminer och andra näringsämnen som din kropp behöver. Din kost plan bör innehålla en mängd olika grönsaker och frukt, fullkornsprodukter, magert kött, fågel, bönor och låg fetthalt eller fettfri mjölk.

Försök att undvika mat som ger kalorier utan näring. Från kontoret goodie burken och improviserade födelsedagskalas för vending-maskin biljettpris och överblivna kontors-möte matbrickor, arbetsplatser erbjuder oftast ett överflöd av möjligheter för oplanerade äta och därmed extra kalorier.

För att minska frestelsen att hänge sig åt, har din viktminskning plan omfattar tre genomsnittliga stora måltider och minst två små nyttiga snacks, eller fem små mini-måltider. Genom att tanka dig väl under dagen, kommer du inte så hungrig och sårbara för knapra.

Det kan också skydda dig från att äta för mycket på natten.

Många människor äter inte så mycket på jobbet för att de är distraherad. Men när de kommer hem, de förbrukar en hel dags värde av kalorier och lite till för att de är så hungrig.

Frukost är en särskilt viktig måltid som ska ingå i din plan. Den hoppa-startar din ämnesomsättning, som faktiskt hjälper dig att bränna mer kalorier under dagen.

Äta ute

Om ditt jobb kräver ofta äta ute, kan du ändå hålla fast vid din viktminskning mål genom att ta kontroll över situationen.

Om möjligt, planera framåt. Forskning restaurangen och kolla på menyn innan du anländer. Många restauranger erbjuder nu sina menyer på nätet, eller så kan du ha det faxas till ditt kontor. Om du inte har tid att planera, fråga på restaurangen för att se hjärtat friskt eller lägre fetthalt rätter på menyn, som de flesta restauranger tillhandahåller.

De flesta restauranger serverar också portionsstorlekar som är för stora. Överväg att äta hälften eller mindre av den del du serveras, ta resten hem för en annan måltid.

Inte beröva dig

Om du verkligen vill ha tårta på kontoret part eller biff och potatis med gräddfil på restaurang mötet, gå vidare och har en del, men begränsa portionsstorleken.

Inte beröva dig själv att njuta av livsmedel som du är sugen. Om du gör det, kan du riskera att äta för mycket. Portion kontroll är nyckeln.

Så, har en liten bit av kakan eller petite filet och faktor in den på din dagliga planen.

Under tiden, ihop med andra som delar dina friska mål och sporrar varandra.